Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris: Many thanks to LPWJ for corrections!


Mamma och Pappa Var Kära i Varann

En gång var mamma och pappa
kära i varann
en sann kärlek som var mer än just grann
dom älskade som bara äkta människor kan
dagarna och åren bara rann
tyvärr gick allt inte enligt deras plan
mamma blev ankan och pappa blev spöke
ibland är livet fett
ibland är livet tunt
man skapar den kärlek man kan
i vår givna tid och rum

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-08 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP