Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ I Själ.

Förklara Floden
beskriv din djupa brunn.
Sök inga ursäkter att
omfamna mig.
Din skönhet vidrör
min förvirring och det finns
inga gränser i
beröringen.

Själ i Själ väntar vi
medan hjärtat skuggar
ensamheten.

Bosse Saxell




Prosa av Bosse Saxell
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosse Saxell
Bosse Saxell