Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan form av trams än det vanliga tramset. Då individer kommer ihop sig över vilken tävling som 'drar stört publik', Vinter-OS eller sommar-OS. På vinter jämna år som inte är skottår. Om sommaren jämna år som är skottår.


Fel i tillvaron?





Det sägs att det finns det fenomenet
som alla var och en upplever som
'fel i tillvaron'.

Jag kan ge mig sjutton på att de skulle
kunna skruva upp svårighetsgraden
en smula i frågetävlingar om de frågade
efter vem som kom på fjärde eller elfte
plats i de flesta sporter med kanske tjugo
deltagare eller fler.

Kanske extra svårt att besvara om de
tävlande deltagarna är färre än elva.
Trots att en tävling bara behöver tre
deltagare. Det finns ju bara tre pallplatser.

Exempelvis i Vasaloppet eller marathon.
Vem skulle kunna svara då?
Eller 'Vad var det för väder i Barcelona
den trettioförsta februari klockan elva
och trettiotre 2004?

Rune ropar förbryllat.
- Bussen skulle ha gått nu.
Rosamund utbrister ett som skadeglatt...
- Det har den, du missade den just.
(Alternativt - Den är inställsam.)

Ibland inställer sig vädret...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-11 18:24



Bookmark and Share


  Silverstripe
Som tävlingsprogram kan det vara en succé. Kanske. "Vem var femteplatsare"? Eftersom jag sällan tävlar har jag mycket liten möjlighet att delta. Eventuellt. Om framgång är ett kriterium på inställelserik fronesis.
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP