Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


om våra instinkter

huvudet en hatt
punktliga mellanrum som rör sig mellan rummen
solen står i zenit någon annanstans just nu
ingen har snackat om sista bussen hem ikväll
inom murarna har man släppt garden

om vissa saker skett hade allt kunnat hända
men omständigheterna härskade och vi var alla förutsättningslöst
styrda av förutsättningarna den kvällen
jag såg tolvslaget slås innan någon klocka klämtade
när den gjorde det så var jag redan här
slagen innan slaget slogs

du slösar andetag när du tappar dem för allt man vill att du ska se
det du borde gör du aldrig






Fri vers av BaraOrd
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-06 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd