Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som bara finns hos dig



Det du har
det du är
jag blir aldrig mätt
jag har dig kär
vill forska ut allt
som finns hos dig
men jag vet
blir aldrig klar ändå

hur jag än letar
vad jag än ser
finns för varje känsla
en ny dörr, ett nytt rum
något mer att hitta
vill ha dig nära
inuti mitt innersta rum

är du väl där
stanna hos mig
och visa mig mer
av det
som bara finns hos dig




Fri vers av Kaffemugg
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-06-03 23:57



Bookmark and Share


  Helene Månsson
oj, denna sparar jag som bokmärke! /Helene
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Kaffemugg
Kaffemugg