Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter

Dog. Brytning, kajkant, natt till dag
Återuppstod. På sanden till stranden vid saltat vatten
Känna lyckan i mitt bröst
Jag bestämde mig
Nog är nog och jag återuppstod

Att sväva likt ett brakande moln på stormig himmel
låta insidan kännas lugn som en lättsam dimma över älvskogssly

Jag återuppstod och ingen ska ta tillbaka den jag var
Jag är jag och jag bestämmer
Jag är jag och jag blixtrar
När jag dundrar faller furor å mangrovens växter blommar ut.
Mig bryr ni inte längre
Mig styr ni inte längre
För jag är jag å jag är åter.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Glimta
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-12 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glimta

Senast publicerade
GLIMTA
FARLIGT SKÖNT
Åter
* Se alla