Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten verkar legat i utkast en stund. Det roar huvudet att hitta på nya spel och variera (förenkla eller göra mera spännande) redan förekommande.


Dagens förklarade ord 2012 07 22




Dragspel
-
En lek med kort som har drag av siffran femton.
Ett så kallat kort spel, mellan ofta tre spelare.
Lätt att lära sig. Vissa svårigheter med att 'vinna'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-13 19:47



Bookmark and Share


  ULJO
Eller bara en stilla vals i månsken
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP