Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från februari till februari

alla hjärtans dag

även alla hjärtans natt

varje dag och natt

 




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2018-02-14 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP