Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängel

Min älskade skyddsängel jag hoppas du känner

Att du alltid finns i mina glada tankar och i alla böner

Riktar jag en del till dig som tack för att du finns och

Gör mitt liv så mycket rikare och värdefullare

Att du förstår hur hedrad generad och även djupt

Rörd jag är över alla förtroenden du ger mig

Eftersom jag vet hur förtegna vi skorpioner är så

Tusen tack för att du finns och berikar mitt liv

Alla varma kramar till dg min älskade älskade skyddsängel

 

 




Bunden vers av Maria Sundelin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-17 16:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärleksfullt!
2018-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP