Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Det var väl då märkvärdigt' som kan tänkas 'svära' över åtsittande handtag och korkar. Det borde gå. Emedan 'det gått' redan förut. Inspirerad av en skrivande hand här inne, hade nyss på tungan vem...


Det är då märkligt





Det är då lustigt...
...hur en kan tala om
och till och med ibland föreställa sig,

både det som finns
och det som inte finns...
...annat än i tankens, känslans värld'ar.

Är du medtagande ibland
och mottagare ibland?
Kanske även avsändare och adressat.

Drickare av drycker, matare av mat?
Användare av det nyss använda,
även av det mer oanvända.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-14 15:14



Bookmark and Share


  Fulbergarn
undra över det undrade
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP