Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig

Avfyra massa skott och sikta
Låter klick du kommer aldrig nå
Skjut mig
Slå mig
Sparka på mig som ligger ner
Mer ont kommer jag aldrig


Jag är helt utom räckhåll

Gör ditt bästa
Skjut mig
Gör så det känns
Bryr mig inte
Testa




Fri vers av sofiaaaans
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-14 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att inte ha något att förlora är en oerhörd styrka
2018-02-14

    ej medlem längre

Äh, gaska upp dig vet jag, livet är flyget som tar dig till nästa plats. Bättre eller sämre är det ingen som vet.

Apropå något helt annat, inte så att du vill bli min skivarvän. Blir mer än gärna din i så fall.




2018-02-14

  Goraxy 89 Orion VIP
PANG - Du é D Ö D !!!
2018-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Punkmusikern Richard Hell gick på New Yorks gator med en t-shirt med texten: "Please, kill me!"



2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

sofiaaaans