Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderman

Världen är absurd,
in absurdum,

Jag kan ha haft en hundring,
som Roger Pontare,
smekt med sina fjädrar,

Vill vi att han vänder om,
och slåss?




Fri vers av styff_
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_