Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ingen annan

Som ingen annan
går du
Som ingen annan
såg du,
förstod du
Men som ingen annan stannade,
stannar inte heller du

Som alla gånger
vet jag
att det är jag som har för bråttom
Som inte vågar släppa taget
om måsten och kontroll

Som inte vågar lyssna
på det som sker i mellanrummen
När du iskallt mäter tiden
mellan pekfingret och tummen

Som ingen annan drog du
mig närmare mig själv
Som ingen annan tog du
mycket mer än väl

Som ingen annan
går du
Som ingen annan stannade,
stannar inte heller du




Fri vers av Mellanheter
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-16 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mellanheter