Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Hej Öland !


Hej Öland!
jag kommer snart
saknar dig

Längtar havets dyningar
och stenmurarnas tysta språk

Besökte dig inte någon gång
förra året
behövde vila från sorgen där

Minns den gången
som slutade i kaos
och en annan
som andades död och förlust

Men nu vet jag
att kaoset blev till ordning
och döden till liv

Hej Öland!
jag kommer snart
saknar dig




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-17 16:20



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Öland ger fina minnen! :)
2018-02-22

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild av dessa vackra, eviga stengärdesgårdar!

Denna vackra ö är som balsam för sorgsna själar och ett memorandum
för insikten om Livets oförgänglighet
o sköna slutgiltighet!

Fint skaldat om detta!

"Men nu vet jag
att kaoset blev till ordning
och döden till liv"






2018-02-22

  Anya VIP
Hoppas diktarjaget kommer till Öland i år. Har aldrig varit där men du inspirerar med ord och bild.

Tycker särskilt om:
"Men nu vet jag
att kaoset blev till ordning
och döden till liv"

Så kan det vara.
2018-02-20

  Marita Ohlquist VIP
En berörande text om sorgearbete!
2018-02-19

  Respons VIP
En längtansdikt till det vackra Öland
2018-02-18

  Chawa VIP
Glädjens sprudlande ljus bor i dina ord. Sargade minnen har läkts till förmån för allt det vackra och livfulla och det är ju så underbart! Gillar hur början på dikten får återkomma på slutet för att förstärka glädjens bud. Vissheten i näst sista versen känns så befriande! Fin Ölandsbild också!
2018-02-18

  ULJO
Inte svårt att sakna denna underbara ö.
2018-02-18

  Bibbi VIP
Så fint skrivet.
2018-02-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag längtar
också dit...
2018-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Jag längtar jag också...det väntar härliga tider...:-))
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP