Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är som att komma bort - och världen

 

  

länderna som skaver mot varandra och
ungefär i höjd med havet
skvalpar några som
ännu inte nått nån hamn

 

 

precis och så i höjd med en insjö
sitter folk radade i rader,
bredvid och bakom, framför tillochmed

 

men bryr sig inte alls

 

 

jag hoppar av och seglar ut till världens slut
där sätter jag mig på en sten och andas in
ett slut, en början där folk
älskar med, och varann

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-18 15:13



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fina tankar
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP