Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flicka och nordan


Flickan trotsar karg vädersyn
spejar lugnt och varsamt
Spelande vindar nordangrå
horsionten blir till villa


Soldis fångas av kupad hand
tänk att ljuskorn sprida
Många är de som irrar kring
jordkupans bortre sida


Hon som binder sitt gyllne hår
lever storm och undran
Månntro vart alla vinddrag far
det känns så oförklarligt


Stora hopar av frågor kvar
trots allt man kan undersöka
Snart blir vi kanske till ett då
där nordan går runt och böka




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-18 15:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
tycker om språket i texten, det flyter på i en böljande ton.
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP