Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem gick där i vinden


Vem gick där i vinden
förbi trampbilar
limpasadelbajkar
ljugarbänkar
flygdrakar visselrör
med ständiga hyss
strövtåg fiskafängen
och kurragömmalekar

om inte du själv och
den värld du lämnade
när du sagt upp kontraktet
med det käraste du ägt




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-05 10:30



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Jag får en läskig känsla av energier och minnen från förr. Spännande dikt som kan tolkas på olika sätt. Applåd från mig!
2024-05-09

  Elinor Sörensson VIP
Vandring genom barndomsminnen.
2024-05-08

  Marita Ohlquist VIP
När jag läser texten ser jag en vuxen som tänker på sin barndom.
2024-05-06

  Hon kallar sig poet VIP
Lite mystisk dikt men ändå att läsa mellan raderna ... gillar det uttalade men också det som lämnas åt fantasin. Applåd
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP