Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara polyamorös


Polygami

Polygami
Usch och tvi
Bak lås och bom
Bör han förbli

Som polyamorös
Är han en charmör
En veritabel vivör
Och garanterat glamorös




Bunden vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 183 gånger
Publicerad 2018-02-19 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar