Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
------------------


Insikt


Rikedom ges åt redan rika
Och fattigdom åt dem som inget har

Knösen dinglar i en fallskärm
Och den fattige räknar sina dar

Mitt mandat har förbrukats
Åt helvete med politik

Jag väljer andra vägar
Av insikt blir man rik




Fri vers av Katarina35
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-06-04 12:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är en mycket sanningsenlig rimdikt av suverän art!
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Katarina35
Katarina35

Mina favoriter
Med klingan höjd...