Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--------------


Ur min kastaliska källa!


Ur den kastaliska källan
Kommer orden

Jag bestiger parnassen
Och målar med ord

Av fabulering blir strofer
Av sammansatt poesi

Låt mig plocka Helikons blomster
Och dikta för dig




Fri vers av Katarina35
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-06-04 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina35
Katarina35

Mina favoriter
Med klingan höjd...