Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstraktion

 det är ingen doft

 månbloss ur Magrittes pipa

 det är en doftbild

 




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2018-02-22 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP