Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man älskar någon, så oerhört mycket. fast personen inte vet


när man älskar i tystnad

förlåt att jag inte föstår
men jag försöker
fast det gör ont att se dej ledsen
jag vill inte se dej gråta
torka dina tårar
släta ut klumpen i ditt bröst
svåra stunder kommer
men när dom kommer
finns jag där bredvid dej


när livet inte är en dans på rosor
när inget går som du vill
när hjärtat värker
så säg bara till
för jag följer med dej
vart du än går
håller din hand
säg bara att jag får


när du bara vill slita
sönder dig själv
du svämmar över av känslor
och kroppen känns tung
inte orkar leva, fastän själen är ung
så finns jag där, nu och då
för trots allt
är det lättare att vara två


känn dej trygg
jag finns hos dej
jag står alltid tätt bakom din rygg
jag håller dej tätt intill
låter dej aldrig rinna iväg
håller om dej, som om tiden stod still


det finns bara du,
finns jag till för dej
jag kommer alltid att älska dej




Fri vers av barajag
Läst 750 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-06-04 14:10



Bookmark and Share


    sunnanvind
jättefin!
2007-01-21

  blåljus
väldigt ärlig o vacker i all sin dysterhet... magi.
2006-11-10

  sockerspöket
"Herregud" Ska du säga? DU skriver FÖRJÄVLA bra! Älskar den här dikten, påminner verkligen om min situation..
2006-07-05

    ej medlem längre
Jättevackert skrivet...beundransvärt..man får tårar av att läsa
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

barajag