Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför

Innanför kraniet fanns mognad
Innanför mognaden fanns ingen drivkraft

Innanför mognaden fanns minnen
Innanför minnena fanns känslor
Innanför känslorna fanns svek
Innanför sveken fanns hoten
Innanför hoten fanns en handflata
Innanför handflatan fanns en förälder
Innanför föräldern fanns skuld
Innanför skulden fanns drivkraft




Fri vers av styff_
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 00:11



Bookmark and Share


  henke_r
Sofistikerat och känslosamt. Snyggt!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_