Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sånt som bara plötsligt

 

 

hon väntar på ljuset
lägger tålamodet mellan handflatorna
som för att skydda den


det är sådana dagar
förbannelsen ligger nära och
hon går mellan


saknar himlen och
det där
som bara händer

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2018-02-24 20:32



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Snyggt snickrat min vän.
2018-02-26

  Annie b'larsson VIP
Ord som når in i mig. Tack!
2018-02-26

    ej medlem längre
Det,
oväntade andetaget, lätt +
2018-02-25

  Yrre VIP
Tålamod är svårt texter som denna känns!
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP