Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vi tycks

Kan det vänta en stund
för vi växer en vänskap här

På många vis
kan jag säga att jag inte förstår
hur vi tycks
förstå varandras lidande
väldigt konstigt normal
att kasta sig loss

Främmande dofter och mystik
som känns trygga

Dina brännmärken från livet är djupa och du diktar i din takt
Jag lyssnar, beskriver att världen är närmare än du tror

Du viskar i mitt öra
för att komma mig närmare

Jag trodde
Jag vet inte vad jag trodde tills dina händer stötte emot mina

Människor som andas utan att veta hur,
jag gillar dem inte heller

Din värme är stark
Vi läser det i varandras ögon







Fri vers (Fri form) av Bellisarius
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-24 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellisarius
Bellisarius