Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

Glittrande flingor lyfter mot skyn
skakas av solens glitter mellan skyarna
Vågor likt havet formas
bygger sitt luftslott av vitaste snö

Bygger sitt torn
absolut stillhet
luften klar som kristall
varje andetag bränner
som eld.






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-26 09:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Riktigt bra
och måleriskt formulerat!
2018-03-02

  Blomma-Stjärna VIP
kristalliskt ren solskensglittrande luft och vita fallande snöflingor - sällsynt underbart!
2018-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skriven text i vinterskrud!
2018-02-26

  Fulbergarn
man känner riktigt den gnistrande men vackra kylan i texten
2018-02-26

  Larz Gustafsson VIP
"Kärlekens kyla ger brännsår i handen"
(Ulf Lundell)
2018-02-26

  Öknens Ros VIP
"Varje andetag bränner som eld". Stark kyla kan faktiskt ge brännskador.
2018-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Skräckscenario för oss som hatar snö.
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP