Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovsanalys

God dag yxskaft
far bugade artigt
för vresbjörken
på berget, innan
han sågade ned
den lågt vid roten.

© Bosse 27 februari 2018.




Övriga genrer (Aforism) av Bossepoet från Österbotten
Läst 179 gånger
Publicerad 2018-02-27 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten