Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Jag' i skrivande sammanhang brukar syfta på människan, snarare än jag personligen.


Sporter jag inte saknar i tävlings sammanhang (1)




Sporten att få någon, exempelvis personen
bakom disken, att 'falla ur rollen' 'som om
den vore full, eller ett barnsligt barn'. Finns
väl där mest hela dagarna. Och är litet som
att kasta ut

ett bananskal eller en spikmatta på en gata.
Som om det var 'dolda kameran'. I dessa dagar,
påstås det. Men det har väl funnits 'jämt'?
Detta med 'tjuvnyp', retningen, frestelsen.
Frågan är väl

bara om det kommer i form av ett skämt eller
om det är i utpressnings syfte. Den eviga frågan.
Varför gifter sig människor. För att det är
kul att bjuda in andra eller för att kunna skilja
sig sedan. Erkänt

svårt bör det kunna vara, om en inte gift sig
först. Och gärna även utan att riktigt kunna
som förklara sig om någon, känd för en sedan
förut skulle få för sig att fråga om föremålet
för gärningen hade




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2018-02-27 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP