Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statistik poesi

Oj nu har jag vunnit
det är ingen ide att satsa igen
jag kan ju inte vinna två gånger i rad.
Men sannolikheten att vinna nästa gång
ändras inte för att jag just vunnit.
Men sannolikheten att vinna två gånger i rad
är däremot mycket liten.
Hur kan det hänga ihop?




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-02 16:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn
oändligt stor chans att förlora två gånger på rad
2018-03-02

  morgonstjärna VIP

i spel finns fler förlorare än vinnare
förlorarna som betalar vinnaren

ärlighet är bäst
2018-03-02

  Blomma-Stjärna VIP
sannolikheten att vinna är alltid liten - men finns för den som tar chansen!
2018-03-02

    Jag är fan större än Sartre VIP
Sannolikheten att vinna två gånger i rad handlar om att vara ärlig, eftersom sanningen alltid kommer ifatt och då förloras första vinsten allt för ofta.
2018-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Intressant att fundera på, har ingen bra kommentar!

2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP