Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skit, plantor och instagram


skit sår inga frön,
frön sår ingen skit,
frön växer bra i skiten,
frön som blivit plantor växer i jord,
plantor växer i krukor,
krukor vattnas med lite skit,
vackra plantor finns på instgram,
på Instagram finns ingen skit,
på Instagram finns vackra plantor,
döda plantor minns vi inte,
döda plantor finns inte i skiten,
skiten finns inte i döda plantor,
dödskit är inget begrepp





Fri vers av styff_
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-02 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_