Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5 stavelser


Överraskning Senryu


Lökarna blomstrar

under vår oskyddade

risk att påkommas




Bunden vers (Haiku) av Ponkla
Läst 189 gånger
Publicerad 2021-05-06 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ponkla
Ponkla