Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppar på livets tråd


försökte fly från dig flera gånger
har fruktat dig
men det går inte fly från sitt öde
lär mig älska dig igen

Att förlora livet är inte svårt
men att vinna det åter

I will never leave you again
bränn mig med din roseneld
i nattens mörker
låt mig andas dagen
låt mig dricka törsten så den slocknar



Förundrad ser jag ansiktet
bland dina doftande blommor

vet inte varför
vet bara är




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-05 12:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Saknar dig
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP