Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmeslag klokuggla


stapplade in
vinkade matt åt målaren
hällde upp på flaska
egenbubblat vatten
arma tjejer får frukost sent
sörplar vatten tills
går rakt igen
inte som berusad





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-03 14:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja hu även målaren klunkade vatten
kaffe och mat

2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP