Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel i mitten


Bilarnas ögon
skänker mig en hastig blick
genom snöröken

Barnbarnen i baksätet
med en ängel i mitten




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-03-07 14:28



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Ängeln ger texten ett djup och låter den anta olika former beroende på var läsaren står. Fint skrivet.
2018-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns gott att de finns, änglarna...då känner man sig tryggare...fin tanka...
2018-03-17

  Lars Hedlin
Trygghetens famn!
2018-03-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är den man
hoppas på och ser
att den håller om en
mer och mer...
2018-03-12

    ej medlem längre
Skönt att ha den tryggheten i alla situationer!
2018-03-09

  Bo Himmelsbåge
Jaa... änglarna finns där, när omgivningen flimrar i kaos...
Skönt att känna sig omsluten då,
av milda, mjuka vingar...

Vacker och hoppfull poesi ur värkligheten!

Tack!
2018-03-09

  Monika A Mirsch VIP
Ömt, knappt märkbart glider din vinterfärd inbäddad i den stora kärleken - en talande dikt på många plan!
2018-03-09

  Maj-Lis VIP
Så fint tänkt
2018-03-08

  Stisse
Det är en underbar bild. Vi behöver alla våra kära änglar.
2018-03-08

  Chawa VIP
Åh så gripande förmedlat i ord och bild! Kan tydligt se henne sitta där likt en förnimmelse av trygghet och mota bort skräck och kaos med sitt beskydd.
2018-03-08

  Anya VIP
Glömde. Mycket fin text. bildrik.
2018-03-08

  Anya VIP
Jaa jag tänker också på en skyddsängel i mitten. Tufft att köra i snökaos. Man är nervös hela tiden.
2018-03-08

  Marita Ohlquist VIP
En skyddsängel i bilen, vilken underbar bild du målar med dina ord!
2018-03-08

  ULJO
Vår värld behöver välgörare. Fin skrivet.
2018-03-07

    ej medlem längre
Hur skulle vi klara oss utan dessa fina änglar?
2018-03-07

  Bibbi VIP
Trygghet i en orolig värld där det finns bedjare.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP