Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en okänd poet

(tillägnad Andreas Björsten)

O, du skygge poet
som ej någonsin fick
vara med i de stora sammanhangen
fast du hemligen vet
att ditt liv och din dikt
kunde tävla med Fröding i rangen.
Du fick aldrig ditt namn
med på böckernas blad
fast du låg i deras famn
både natt och dag
fast du var som en Fröding i rangen
och var hemligen med i sammanhangen.




Fri vers (Fri form) av Lars Larsen
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-08 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Larsen
Lars Larsen