Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vadar ner i min havets ljusa

Det vadar ner i min havets ljusa,
mossar längs kanterna stilla och bröst,
det naglar ner i min havets susa,
i min havets susa röst.

Det klipprar ner i min armens mjuka,
kvinnar längs kanterna sandsus och spröd,
det klamrar ner i min armens kruka,
i min armens kruka stöd.

Det videungar min vinterns hjärta,
havar längs kanterna mossa och mjuk,
det mammar ner i min vinterns svärta,
i min vinterns svärta duk.

Det strandar in till min änders fäder,
världar längs kanterna märken och matt,
det vadar in till min änders fäder,
till min änders fäder att.




Bunden vers (Rim) av Lars Larsen
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-02 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Larsen
Lars Larsen