Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroniska smärttillstånd


Billikt

Min kropp är som jag upplever min bil
Fungerar rätt okej med lite ömsint underhåll
Tar mig oftast dit jag vill

Kraften, i förhållande till de växlar den har
räcker dock inte till
för att göra det så fort och behagligt som jag skulle önska

Repan längs hela förarsidan förstör verkligen helhetsintrycket
Men jag har tur som har den




Fri vers (Prosapoesi) av StellaStrössel
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-08 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StellaStrössel