Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget mer än känslor


till dej, älskade

jag ser in i dina ögon
och druknar för en stund i din blick
känner din värme
tänker på stunderna vi aldrig fick

vi kämpade länge, men orkade inte mer
känslorna dalade
och hoppet föll hjälplöst rakt ner

när man älskar någon, älskar dej
men sedan bir sviken
om man förstår att man kanske inte
betydde något speciellt för dej

jag vill hata dej, din själ hela din kropp
men inuti gråter jag
och mitt inre säger stopp
jag vill inte skada, inte förstöra
inte mer än dina läppar varsamt röra

så när jag ser dej ibland
råkar röra vid dej
sluta mina ögon känna din hand
i min fantasi
sluta sig runt min hand igen
men det är över det finns inget vi

jag vill vara din, jag älskar dej




Fri vers av barajag
Läst 1749 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-04 22:36



Bookmark and Share


  Andreas_
Förbannat bra!
Grymt skrivet..!
2006-06-05

  Rock'nRollga
Den är så otroligt vacker...Det finns inga ord för det!!
2006-06-05

  ***Wicke***
Underbar...
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

barajag