Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är ni rädd för mig ?

 

Förstår er inte varför ni är rädd
tror ni jag ska stjäla er inomhusbädd
Sno ett av era jobbskatteavdrag
jag lovar er, det är inte jag som försämrar er dag

Vad är det ni folk ser
när ni tittar på mig
Är det min själ ni räds
tror ni jag säger: Jag förlåter er ej

Om det är så det är
ska ni veta att jag trivs bättre så här
I en ensam vargs sfär
med en perfektionists själ

Jag bad inte om den
men om ni nu ger mig den
Så är det ni som ger mig anden
som trotsar rädslan för döden

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-09 04:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ordlös det är höst
det är tomt i själars bröst
som inte ser de utsatta

så berörande text
och bild så fin
blir varm då jag ser hunden
den villkorslösa kärleken

tack för en så fin text

2018-03-09

  objekt3
HOUSING
FIRST
.
2018-03-09

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-09

    ej medlem längre
Man ser inte verkligheten med beslöjad blick eller när man väljer att blunda.
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP