Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterbild


Månen blinkar genom en kappa
av glittrande stjärnor
sveper den frysande omkring sig
snörökens ormar slingrar sig
över asfaltens blänkande hud

skorstenar blåser ivrigt ut röken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-09 15:36



Bookmark and Share


  in effigie VIP
vacker vintertavla med gnistrande ord...
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP