Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flaska i huvudet

En flaska for i väg och träffade mig i pannan
fan vad ont det gjorde , den var tom som tur va,
den for vidare mot asfalten och krossades,
det luktade whiskey så det måste varit lite kvar.
Fort som fan in i bilen och efter dom jävlarna,
hastigheten ökade 70 -80 -90-100 ingen snut inom synhåll tyvärr,
dom finns aldrig när man behöver dom.
Tappade bort dom men fick registrerings numret,
men vad fan skall jag med det till.
Snuten meningslöst , dom lägger bara ner
Bula och stor ilska,
skall koppla in Hells Angels undrar hur mycket dom skall ha.




Prosa (100-ordare) av Kungskobran VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-11 09:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj. Här förstår jag att diktarjaget blev arg. Skulle nog anmäla om det var jag. Det är ju misshandel.
2018-03-11

  Fulbergarn

hört att Bandidos är billigare
2018-03-11

  morgonstjärna VIP
:( trist höra bulan. sant/flödig fantasteri
men kan vara sant för mången
realistiskt nog
<3

2018-03-11

    Sefarge VIP
St:Petersburgs
Ligan gör det
mer diskret o
rejält. Men det
Kostar!
:}

2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP