Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss

Läpparnas beröring var en älskog,

tillräckligt för att jag skulle förstå.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-12 20:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hett innerligt möte mellan läppar,
nu förstår jag också vad Du menar!
2018-03-22

    Håkan B Andersson
härligt ...
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP