Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oförglömligt möte – kärleken som regnade bort

En soluppgång lyser vackert.
Ett nygift par vandrar sakta längs en öde strand.
Hand i hand med ett leende på läpparna.

Dem stannar och vänder sig mot varandra. Hon stryker lätt hans kind.
En passionerad kyss följer tätt efter.
Efter en stund beger dem sig tillbaka till bilen. En romantisk frukost väntar.

Paret sätter sig i bilen och kör. Det börjar regna.
Efter en stund får dem möte. Ett möte som sent kommer att glömmas.
Bilen dem möter får sladd. Ljudet av en krasch tar över. Det blir svart.

En regndroppe faller på mannens kind och väcker honom.
När han öppnar sina ögon ser han en grav framför sig.
Det är hennes grav. Detta är hennes årsdag. Ett år sedan den där dagen.

Tårar faller till marken. Smärtan tar över.
Han blundar, han ber, han önskar. Men inget händer.
Verkligheten har honom i sitt grepp. Han är ensam.
Regnet faller allt hårdare. Han beger sig sakta hemåt.
Ensam i regnet, ensam i mörkret.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av SpitfireZ
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-14 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ