Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyhörd

 

 

skyar kan brinna

berg försvinna

ditt ljus brinner ändå

Kärlek kröner inte pannan med guld

ändå dagen och natten huld

vita fjärilar faller

strör gnistrande pollenspår

över solkragen

i månskenet går en ängel på vakt

utmed strändernas hav

kring visorna du sjöng mig till livet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2018-03-15 15:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
>3
2022-05-03

  LenaJohansson VIP
fint diktat!
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP