Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven i hjärtesorg om en förlorad kärlek


Det brinner till

Vilken fin dag, solen skiner.
Där sitter vi, med våra billiga viner.
En rödtoffs och jag, helst undviker jag blondiner.
Ett skratt, ett leende, en kram – det brinner till
Känslor tar över, sväller över
Ställ dig nära, min fina kära.
Mitt hjärta slår fort, är detta kärleken som gjort?

Ett missöde, ett ögonblick, en vilja – det brinner till
Känslor tar över, sväller över.
Ställ dig nära, var är du min kära?
Vilken dyster dag, saknar ditt lyster idag.
Sitter med tårar rinnandes ned för kinden och allt jag önskar fanns var en möjlighet till en andra chans.




Fri vers av Geerix
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-15 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Geerix

Senast publicerade
Det brinner till
* Se alla