Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Peter Stjerngrim , Dignity


Är du nerkopplad

Är du nerkopplad lille vän
ta ett tåg till evigheten
där får du se stjärnors ljus
skåda universums brus
tills du blir uppkopplad igen
till den profana verkligheten




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 698 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-03-16 07:58



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ack, hur vi rättar in oss i ledet, sorgligt.
2024-01-22

  KattenKin VIP
Ja vi är så beroende av det virtuella så verkligheten utan gör att man känner sig lost in space istället för jordad.
Fin text.
2018-04-14

  AKT VIP
Ja, inget är som teknik när den fungerar....
2018-03-19

  aol
Gillar dikten att få känna känslan att vara nedkopplad ibland,
2018-03-16

    Sefarge VIP
Stjärnklar*
Skalde
-konst!
:}*****
2018-03-16

  morgonstjärna VIP
mediebruset är störande ibland
2018-03-16

  Blomma-Stjärna VIP
ja, det går nog bara så
att skåda universum
- nedkopplad
och olönsam

bra!

2018-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Wow, vilken resa, skönt att vara nedkopplad ibland!
2018-03-16

    Jag är fan större än Sartre VIP
Alltså; kommentaren under min är fantastiskt bra, helt enkelt briljant.
2018-03-16

  Fulbergarn
Sitter i första klass kupén och läppjar på en subtil kaffe. Servitrisen urringning slår upp en leende konjak och påminner om att vi passerar Orions bälte om cirka tio minuter. Väckarklockan ringer, nattens älskarinna ångar bort i kaffeångorna från en automatisk perkolator och det äkta morgonståndet mojnar, men fingret smeker på-knappen och vips loggar jag in i den profana verkligheten och skriver en kommentar: "solen skiner vita miner." Efter morgonkaffet citerar han sig själv på Lady Leens sida för stygga flickor och hoppas på det bästa on line.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP