Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKÄNDA BLOMMOR

För den nyfikna,äventyrslystna hjärnan
är det ett rent nöjesfält att resa i det out-
forskade omedvetna otänkta.

Det är som att resa till andra planeter,
med andra existensiella livsformer.

Det som för ögats näthinna är synligt
är inte lika intressant som de intryck
man kan upptäcka på ett djupare plan.

Det finns många okända trädgårdar
inom varje individ och lika många
okända blommor som det finns hjärn-
celler.

Därför är det livsnödvändigt vattna
hjärncellerna med en och annan själv-
ständig tanke eller mer.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2018-03-16 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP