Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte vara jag

Så mycket oro jag lagt, på tanken
älskar du mig?

När tystnaden, endast bruten av klander, borde varit svar i sig

Oron säger mer om mig,
än om dig,

Varför stanna,
när det inte känns rätt?

Frågan är, älskar jag mig

Nu är svaret lätt

Hellre ensam i ensamhet i sig
Än ensam i tvåsamhet med dig,
och Inte vara jag




Övriga genrer av Hemmapoeten
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-17 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemmapoeten