Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ullrika



Sällan kärleksmöte
Fast du var underbar

Jag kom
Vi låg
spred min säd

I ditt varma sköte


Gick hem

Förlåt




Övriga genrer av Hemmapoeten
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-21 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En känsla av skuld efteråt?
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Hemmapoeten