Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ön


En ny underbar dag

Skymningen sänker sig
kommer in från kylan
stel och frusen
tänder en brasa
elden sprider sig snabbt
från vedträ till vedträ
sprakar och knastrar
sakta tinar jag upp
håller upp fötterna
framför brasan
njuter i fulla drag
värmen sprider sig
i hela min kropp

Vaknar med ett ryck
elden har falnat
endast glödande
kol finns kvar.
Bäst att gå
och lägga sig
somnar som en stock
vaknar av att solen
sticker mig i ansiktet
En ny underbar dag
har börjat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-18 09:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
um ja ska fixa en kamin och en ny dag
2018-03-18

  Anya VIP
Mysigt med öppen spis eller kamin som värmer både utanpå och inuti.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP